Ny karriär för Tivoli Blå

apr 1, 2013   //   av admin   //   BLOGG, Diverse tok  //  No Comments

Att åka runt och spela och underhålla verkar inte längre räcka för grabbarna i Tivoli Blå. Bandet avslöjar nu att de påbörjar en lite överraskande karriär vid sidan av musiken. Dalarnas gladaste band inleder nu en seriös satsning att ta minst en plats i det svenska konståkningslandslaget och det stora målet blir givetvis vinter-OS i Sydkorea 2018. Bandet säger i ett uttalande att de bland annat blivit inspirerade av Leksands IF:s framgångar på isen den senaste tiden:

-Det verkar vara så skojigt att åka runt med skridskor på fötterna och vi gör ju redan en hel del musikaliska piruetter så det borde inte vara så stor skillnad. Det ultimata vore om alla fem bandmedlemmar lyckas knipa en OS-plats, då ska vi tillsammans göra en konstnärlig tolkning på isen av “Cottonfields” med Creedence Clearwater Revival eftersom det är vår absoluta favoritlåt. Om vi blir uttagna till OS i Sydkorea planerar vi även att fotvandra ända fram till OS-byn och för att hinna fram tänker vi påbörja vandringen redan 1/4 2017.

Om bandet lyckas med sitt nya djärva mål återstår att se och om du vill veta mer om gängets nya äventyr kan du skicka ett mail till piruett@tivolibla.se

Lämna en kommentar